De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten

Visitekaartjes drukken

ONTWERP
HET ZELF!

Maak een keuze uit een van onze 1.000 te gekke designs!

Ontwerp nu

Extra opvallen met onze luxe visitekaartjes!

Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or

Daarom kies je AntwerpBudgetPrinting.

  • Veel tevreden klanten

  • 100% tevredenheidsgarantie

  • Lage prijzen

  • Altijd persoonlijke hulp

1) Hoe bestel je visitekaartjes
Als bedrijf heb je vele opties om geordend en verzorgd over te komen. Denk aan briefpapier en enveloppen in huisstijl printen, of bijvoorbeeld professionele visitekaartjes laten maken. Ondanks dat visitekaartjes laten drukken al door ieder bedrijf wordt gedaan, is het ontwerpen van de juiste voor jouw bedrijf nog niet zo gemakkelijk! Onderschat het belang niet; met deze tips kun je tijdloze visitekaartjes online drukken!

a) Waarom eigen visitekaartjes bestellen?

In het bedrijfsleven is een goede indruk maken belangrijk, zeker als je een blijvende indruk wilt achterlaten. Je zult zelden een bedrijf tegenkomen dat het niet belangrijk vindt om te netwerken met partners en klanten. Zelfs in een wereld waar steeds meer online gebeurt, zoals het bijhouden van de agenda, zullen exclusieve visitekaartjes altijd een meerwaarde bieden. Er is simpelweg nog geen goed alternatief op visitekaartjes drukken!

b) De visitekaartjes-etiquette

Internationaal gezien, zijn visitekaartjes een formele manier om jezelf te introduceren. Ze laten zien dat je jezelf én degene die je ontmoet serieus neemt. Het is niet ongebruikelijk om visitekaartjes met beide handen aan te nemen en ze voorzichtig op te bergen. Het is niet netjes om ze op de stapel onderin je aktetas te gooien, niet? Een goede regel is om enkel nieuwe visitekaartjes uit te delen, zodat je indruk altijd scherp en strak is. Als je zaken doet in een andere cultuur, kan het zelfs lonen om de gebruiken van die cultuur snel even te Googlen. Je komt er dan achter dat het het waard kan zijn om te investeren in een bijpassende visitekaartjeshouder. Zo heb je altijd een glad exemplaar bij de hand, wanneer je iemand ook ontmoet. Het is duidelijk dat visitekaartjes bestellen en uitwisselen om meer gaat dan alleen jouw contactinformatie verstrekken; het gaat om een goede indruk maken!

2) Goedkope visitekaartjes met een premium indruk

Visitekaartjes zijn er in vele soorten, maten en diktes, maar het blijft een kleine investering. Hoe zorg je ervoor dat jouw eigen visitekaartjes eruitzien om door een ringetje te halen? Het belang van een offline kaartje met jouw gegevens is duidelijk; je wilt niet snel je telefoonnummer op een servet krabbelen als je telefoon leeg is. Een professioneel bedrijf heeft bijpassende visitekaartjes nodig. Maar wat zet je hierop? Dit ontwerp verschilt per organisatie en branche, maar een aantal zaken zijn altijd belangrijk:

  • Voordat je begint te designen, is een hoge kwaliteit afbeelding van jouw logo nodig. Je kunt geen visitekaartjes laten drukken waarbij het logo korrelig wordt; dit is juist het herkenbare element van een kaartje. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan de slogan of de propositie van de organisatie. Deze belangrijke onderdelen moeten haarscherp gedrukt worden voor een goed resultaat. Je kunt in plaats van een slogan ook kiezen voor bijvoorbeeld de website – of allebei!
  • Ten tweede zijn je naam en beroep heel belangrijk. Een goede tip is om je beroep het grootst en opvallendst te maken. Als je een loodgieter nodig hebt, zoek je dan op zijn naam of naar het beroep? Houd hier ook rekening mee in jouw ontwerp. Zo kun je veel effectiever je visitekaartjes drukken!
  • Daarnaast is je contactinformatie van belang. Denk aan een directe manier om contact op te nemen, zoals een telefoonnummer. Een e-mailadres en het adres van je vestiging is ook waardevolle informatie. Druk de contactwijze die je het liefst hebt vet, dan valt dat extra op!
  • Tot slot een detail waar je zelf over mag beslissen: het gebruik van een herkenbare foto. Sommige ondernemers vinden dit niet nodig, maar op een event waar je veel mensen ontmoet kan het zomaar jouw design zijn dat er zo tussenuit springt. Kies voor niet alleen een logo, maar ook een herkenbare foto. Je zult een van de weinigen zijn!

3) Visitekaartjes bestellen die bij jou passen

Met een grote variatie in materialen, afwerkingen en diktes is er genoeg te kiezen in ons assortiment. Goedkope visitekaartjes die je invult met ons template of bijvoorbeeld een plastic kaartje dat nog meer opvalt. Hoe meer variatie, hoe meer keuze en des te moeilijker de keuze voor jou. Het is altijd goed om een ontwerp te kiezen dat bij jouw huisstijl en bedrijf past. Houd rekening met de vorm, grootte en afwerking van jouw product. Je kunt visitekaartjes goedkoop of juist duur laten maken, maar houd altijd in gedachte: “sluit dit aan op mijn bedrijf?”.

Denk hier tijdig over na, dan kun je de beste opties uitkiezen als je jouw ontwerp opstelt. Wil je ronde of scherpe hoeken, en moet het kaartje misschien kunnen vouwen? Misschien kun je een vakje voor een datum op het design plaatsen, zodat je meteen een afspraak kunt plannen met al jouw contactgegevens erbij. Daarnaast kun je ook kiezen voor duurzamere papiersoorten, zodat het niet voelt alsof je goedkope visitekaartjes uitdeelt. Zo maak je een extra goede indruk!

Je keuzes hierin beïnvloeden ook welke afwerking je kiest. Spot UV legt bijvoorbeeld de nadruk op jouw beeld, zoals je logo of foto, maar je kunt wel gewoon nog op deze kaartje schrijven. Ook kun je kiezen voor een afwerking waarbij je kleuren goed naar voren komen. Dan val je extra op in de stapel!

Met dit alles in het achterhoofd is het belangrijk een goede keuze te maken. Goedkope visitekaartjes zijn ideaal om veel uit te delen, maar meer premium kaartjes maken een professionele indruk op je key partners en klanten. Een hoge afname verlaagt de prijs per kaartje, maar met een lage afname kun je verschillende designs gebruiken en proberen. Een visitekaartje blijf je vaak ontwikkelen en aanpassen, met als resultaat de beste versie. Zo kun je jezelf goed presenteren en bij je klanten of partners in gedachten blijven!